wet-light-bulbs-photography-3v9odmw7gd15v4yb

HENRIK W. BENDIX

En rejsedagbog – fiktion for unge – og tekster om ledelse

HENRIK W. BENDIX

En rejsedagbog – fiktion for unge – og tekster om ledelse

Rejsedagbog

Her kan du dagligt læse et nyt ’postkort’ fra min cykeltur Frankrig rundt maj-juni 2024 dvs. en kort beskrivelse af dagens vigtigste oplevelse og ét sigende foto fra dagen. 

Min ’Dal-tour’ er en rejse – ikke en sportspræstation, så jeg holder mig til små, mindre trafikerede veje igennem dalene eller i hvert fald uden om bjergpassene. Hver søndag med ophold i eller i nærheden af en større by (Strasbourg, Lyon, Nîmes osv.) 

Turen strækker sig fra Strasbourg 6. maj og sydpå med afslutning 8 uger senere ca. 30. juni i champagnebyen Reims. Det meste af tiden kører jeg alene – hver uge ca. 300 km. Nogle af ugerne får jeg ledsagelse af en god ven eller et familiemedlem – det bliver hyggeligt. 

Hvorfor?  

For at ’lande’ efter et langt arbejdsliv, for at se, om jeg kan klare at være alene og på vej i så lang tid og for at genopleve det landlige Frankrig, jeg har rejst så meget i gennem årene med familie og venner. 

Hvorfor daglige postkort? Fordi det at skulle fortælle noget sjovt videre til andre fra en rejse, skærper evnen og viljen til at opleve noget interessant på rejsen. 

Skriv dit navn og din mailadresse her link, hvis du vil på listen over dem, der dagligt får tilsendt en mail med et link til dagens postkort. 

Daglige Postkort fra Dal-Turen

Scroll to Top