wet-light-bulbs-photography-3v9odmw7gd15v4yb

HENRIK W. BENDIX

En rejsedagbog – fiktion for unge – og tekster om ledelse

HENRIK W. BENDIX

En rejsedagbog – fiktion for unge – og tekster om ledelse

Dag 3 Onsdag 8. Maj Bantzenheim til Brebotte

Dette postkort bliver mit bud på Giro 413 – hilsner dog uden ønske-melodier:

Dagens billede er mit første – og formentlig også sidste – ‘food pic’. Primært en hilsen til mine spinning-venner og -veninder i træningscentret Easy Fit i Løgten: hvis man stiger om til den rigtige cykel i tide, kan det f.eks. føre én rundt i det meste af Frankrig med masser af oplevelser, møder, tanker og afbrændte kalorier.

Dernæst til børnebørnene Marlin, Max og Malias: Nu har jeg lært at zoome med kameraet, så jeg lover dyrebilleder og store maskiner, når jeg falder over dem. I dag så jeg et storkepar i en rede høje på et hustag. Her kredsede rovfuglene omkring reden. Der er nok allerede unger – og der var yderligere mindst to storke i et nærtstående træ.

Videre til tre gode venner og familiemedlemmer, der alle er hårdt ramt af alvorlig sygdom: I skulle være her i stedet for at slås mod overmagten. I ville være godt selskab, som jeg meget gerne havde haft med på noget af tour’en. Jeg under jer inderligt et bedre liv, end det, I nu har fået tildelt. Der er vist ikke rigtig noget på det felt, som kan kaldes retfærdighed. Ind imellem kan jeg føle dårlig samvittighed over at være en af dem, der slipper nådigt og – endnu – kan fortsætte med at gøre de ting, der giver personlig glæde og mening. I er jævnligt i mine tanker.

Det forlyder fra velunderrettet kilde, at ansvarlige naboer (i hvert fald én) har overtaget min tjans med at passe plænerne i ‘Amaliehaven’. Jeg vidste det ville ske; jeg er fuld af tillid, og det giver tryghed på min videre færd.

Til de kolleger i Koncern Kvalitet, der bakser videre med de tråde, jeg slap i marts: alt det bedste med at få opgaverne landet. Det er svære og vigtige ting, som jeg gerne havde gjort færdige, hvis situationen var til det. Også hilsen til alle jer andre, hvis kollegaskab jeg har nydt godt af. Jeg savner i realiteten ikke arbejdet (der er altid mere, hvor det kommer fra); men jeg savner jeres selskab.

Endelig til kordrengene i Voxkabinettet: Jeg er svært ked af at gå glip af de to mulige koncerter sidst på sæsonen – og det har absolut INGEN forbindelse med udsigten fri bar på Bro caféen. Super at du fangede den mulighed Svend Erik. Pøj-pøj med det og jeg vil glæde mig til at komme tilbage til august – ikke mindst for at møde vores nye deltagere. Måtte der komme endnu flere.

M.v.h Henrik 

Scroll to Top