wet-light-bulbs-photography-3v9odmw7gd15v4yb

HENRIK W. BENDIX

En rejsedagbog – fiktion for unge – og tekster om ledelse

HENRIK W. BENDIX

En rejsedagbog – fiktion for unge – og tekster om ledelse

Dag 0 lørdag 4. Maj Baden Baden til Strasbourg (Kehl)

Udgivet: 

Så er tour’en i gang: en ‘transportetape’ fra stationsbyen Baden-Baden, hvor jeg ankom fredag aften og frem til startstedet Strasbourg. Planen er at køre herfra mandag formiddag – trods udsigt til solidt regnvejr! Heldigvis med dobbelt så høje temperaturer, som på regnvejrsdage under træningen i Danmark.

Transport med cykel hos Deutsche Bahn er i princippet fint. Alle regional- og intercitytog har separate cykelafsnit. Det er bare et problem, når DB i Hamburg indsætter et andet tog på strækningen og tidspunktet end det specifikke, man har booked plads til. Selvom det først er noget, man ser, når man ankommer med tog fra Flensburg til stationen 7 minutter før afgang, får man blot at vide, at reservationen ikke gælder!! Hele rejsen gennemføres altså under trussel om at blive sat af med sin cykel, hvis andre dukker op og har booked pladsen – og man kan selvfølgelig ikke selv booke på toget….Jeg slap heldigvis med at modtage lidt voksenskældud.

Transportetapen i går lørdag fra Baden-Baden til Strasbourgs naboby, Kehl var en drøm af en start: let diset solskin, en svag brise og en totalt flad rute med Schwarzwalds små bjerge i horisonten mod øst og ellers mod syd langs grønne hegn og marker og igennem nysselige landsbyer. Dagens foto er til ære for naboerne, Kathrine og Pelle: her er nogen, der tager lavenergibolig alvorligt! 

Min (næsten) første øvelse i at cykle i knap 4 timer uden P1/Radio4 i ørerne lykkedes såmænd også. Fuld opmærksomhed mod det, der passerer og plads til et frit flow af tanker kan også noget. Eneste problem er, at jeg så hører alt gruset og småstenene knase under mine hårdtbelastede dæk – faretruende lyd!

M.v.h Henrik 

Scroll to Top